Ce se întâmplă după confirmare
Ștergerea din profil este procesată imediat. Accesul la cont este închis, fișierele și datele proprii sunt eliminate, iar informațiile comune necesare altor utilizatori sunt transferate sau anonimizate.
CONTROLUL DATELOR TALE
Poți șterge direct și permanent contul Babilon Pets sau poți solicita ajutorul echipei noastre. Nu percepem nicio taxă pentru ștergere.
Autentifică-te, intră în „Contul meu” sau „Profil” și mergi la zona sensibilă.
Vei vedea exact ce date sunt eliminate și ce informații comune pot fi păstrate anonimizat.
Bifează confirmarea și scrie textul solicitat. Contul este închis, iar datele asociate sunt șterse sau anonimizate.
Nu îți mai poți accesa contul? Trimite o solicitare la contact@babilonez.ro
Ștergerea din profil este procesată imediat. Accesul la cont este închis, fișierele și datele proprii sunt eliminate, iar informațiile comune necesare altor utilizatori sunt transferate sau anonimizate.
Anumite informații pot fi păstrate limitat dacă există obligații legale, dispute active, cerințe contabile, nevoi de securitate sau apărarea drepturilor. Accesul la acestea rămâne restricționat, iar datele sunt eliminate când motivul păstrării încetează.
Mai multe detalii găsești în Politica de confidențialitate.